facebook linked twitter pinterest

reclamebureau marcand - marketing en vormgeving
Reclamebureau marcand - marketing en vormgeving is gestart in Venlo in 2009. Marcand biedt jou als ondernemer een zo breed mogelijk aanbod van producten en diensten, van logo, concept, tot komplete campagne voor jouw product of dienst, kortom een allround reclamebureau. Een partner in creatieve ideeën en uitvoering. Een markante, no-nonsense aanpak. Neem gerust contact met me op voor een inspirerend gesprek.

Art direction
Ben jij op zoek naar een art director die je helpt om samen met jou een creatief product of proces te ontwikkelen? Je weet wat je wilt maar geen idee hoe dit creatief uit te werken en wie of wat heb ik daar voor nodig?
Brainstormen over jouw product, dienst of merk, hoe dit in de markt te zetten. Kortom: hoe ziet mijn imago eruit? Marcand helpt je verder en coördineert indien nodig alle stappen zoals planning, media, drukwerk, fotografie of filmopnames.

Vormgeving

Alles om ons heen heeft een vorm, soms willekeurig, natuurlijk gevormd, maar meestal heeft iemand de vorm bepaald. Van lantaarnpaal tot auto, van folder tot logo. Vorm heeft als doel je boodschap te ondersteunen. Het doel bepaalt de vorm. De vorm van een uiting kan mede het succes bepalen. Opvallen tussen de grijze massa, zodat jouw boodschap eruit springt. Marcand brengt jou en jouw bedrijf of product onder de aandacht van jouw doelgroep.

Brainstormen
Vaak weet je niet wat jouw onderneming nodig heeft om zich optimaal te presenteren of manifesteren in je doelgroep. Een brainstorm-sessie met marcand kan dan zeer nuttig zijn om allerlei opties te bekijken. Met behulp van een snelle schets of een workflow kan heel gericht en in korte tijd een idee gevormd worden. Of het nu een beurspresentatie betreft, een give-away, interieur-idee, belettering van je nieuwe pand of bedrijfswagen, of gewoon een idee voor een nieuwe campagne om je product of dienst te promoten, marcand staat altijd garant voor een markante oplossing.

Neem gerust contact met me op.

marc buro

Met vriendelijke groet 
Marc Hurkens