facebook linked twitter pinterest

Marketing
Je wilt iets bereiken, jouw product of dienst aan de man brengen. Daarvoor is een strategie onmisbaar. Wie is jouw doelgroep? Waar vind je jouw doelgroep en wat doet jouw concurrentie? Hoe sta je in de markt? Hoe presenteer ik me aan mijn doelgroep? Wat is jouw unique selling point? Wat wil je bereiken en hoe?
Als ondernemer ben je ambitieus, zie je kansen in de markt. Natuurlijk wil je die kansen benutten, maar hoe? Hoe beweeg je jouw doelgroep? Samen denken we daarover na en komen zo tot een marketing- en communicatieplan. Het plan is een flexibel document, dat helpt om jouw doelstelling, planning en budget te monitoren en daar waar nodig bij te stellen. Samen bepalen we de juiste communicatie-kanalen en -middelen. Daardoor krijgt jouw complete communicatie een hoger bereik en dus ook rendement.

Interactief design
Het internet is voor elk bedrijf een onmisbaar medium om jezelf in de markt te zetten. Zonder site ben je nergens, maar wie bezoekt je site? Ben ik te vinden en is de informatie op de site wel voldoende of juist te veel? Doordacht design met een optimaal gebruiksgemak voor u als gebruiker maar ook voor elke bezoeker is dan essentiëel. Benut de nieuwe media om in contact te komen met uw potentiële klant. Alles draait om interactie.
Marcand ontwerpt aan de hand van een ijzersterk concept, een boomstructuur, interface en de functionaliteit. Hosting gebeurt bij een vertrouwde provider, indien gewenst met onderhoudscontract.

CMS voor website
Content Management Systeem of kort CMS helpt u in een word-achtige omgeving gemakkelijk je eigen website te actualiseren en te onderhouden. Aan de achterzijde van je website beheer en actualiseer je je eigen site. Op deze manier blijft je website een dynamisch medium. Je kunt heel eenvoudig je website actueel te houden. Met aanbiedingen, productinformatie of nieuwsberichten. Natuurlijk zijn er ook uitgebreide mogelijkheden voor een webshop met online betalingsmogelijkheden en voorraadbeheer.

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine-optimalisatie is de sleutel tot succes. Je wilt op het web gevonden worden. Google is bijvoorbeeld zo'n zoekmachine, die met hulp van marcand zorgt voor een hoge ranking van jouw website. Daar draait het om. Met een aantal technische aanpassingen wordt jouw website geoptimaliseerd.

Online adverteren
Wil je niets aan het toeval overlaten? Dan is een Google Adwords campagne de oplossing. Samen bepalen we de zoek- en trefwoorden die direct verwijzen naar jouw website. Als potentiële klanten jouw website eenmaal hebben gevonden is het van belang dat de bezoeker reageert. Het analyseren van jouw bezoekers is een andere manier om het optimale bereik uit jouw website te halen. Je wilt een reactie, offerte-aanvraag of aankoop. Met behulp van statistieken kun je je sitebezoekers volgen en dit levert waardevolle informatie op.
Daarnaast zijn natuurlijk advertentie-campagnes op facebook of twitter een zeer geschikt medium om jouw product, winkel of dienst direct bij jouw doelgroep te presenteren.

Drukwerk en verspreiding
Naast de online communicatie is er natuurlijk ook nog steeds een groot aandeel voor traditioneel drukwerk. Marcand verzorgt jouw drukwerk in perfectie, zowel opmaak als druk, en indien gewenst ook de verspreiding huis aan huis.

Meer weten over de mogelijkheden hoe marcand jou kan helpen met een marketingplan, doelgroep bepaling, communicatie-vraagstuk of adwords campagne, neem dan gerust contact op.